Setmana temàtica per mostrar la importància dels serveis municipals de Cunit

06/10/2010 - 09:37h

L’Ajuntament de Cunit posa l’accent als serveis municipals posant a l’abast de tota la ciutadania el funcionament dels serveis municipals que realitzen les empreses mitjançant concessió, en l’anomenada Setmana dels Serveis de Cunit. S’han programat activitats entre aquest dimarts, dia 5, i dissabte, dia 9. La regidoria de Serveis promou així pràcticament tota una setmana dedicada especialment a mostrar a la ciutadania com és el dia a dia de les empreses que realitzen els serveis, les seves maquinàries i com treballen perquè l’enllumenat funcioni correctament, com es realitza la recollida de la brossa, quin és el procés complet dels residus des de que els generem a casa, com funciona la xarxa d’aigua de Cunit, i com es mantenen en condicions els edificis municipals.
La Biblioteca Municipal Marta Mata (BMMM) serà l’escenari ideal on es podran visitar diferents exposicions, mostres, demostracions de les quatre empreses que es dediquen a vetllar pel bon funcionament dels serveis i dels equipaments municipals, fins al punt que Cunit sigui un municipi amb uns serveis públics reconeguts més enllà del nostre territori.
L’Ajuntament de Cunit vol compartir amb tota la ciutadania i alhora que tothom pugui informar-se, veure, tocar, viure, conèixer i experimentar personalment cadascun dels serveis.
Durant aquests dies, uns 700 escolars experimentaran diverses situacions que formen part del dia a dia de les empreses que realitzen els serveis. Els dies 5, 6 i 7 d’octubre els cursos de 2n de primària (7 anys) i 6è de primària (11 anys) dels CEIPs Pompeu Fabra, Solcunit i Cossetans respectivament aniran a la Biblioteca Municipal, realitzant la següent programació: L’empresa SOREA farà una presentació, diferents tallers pràctics i exposarà els vehicles que utilitzen per la realització del seu treball.
Els mateixos dies 5, 6 i 7 d’octubre els cursos de 4t de primària (9 anys) faran una visita guiada per CESPA al Parc Mediambiental, i realitzaran una plantada d’arbres als dipòsits d’aigua de la carretera Sant Antoni i la Pl Jaume Vidal.
El dia 7 d’octubre, de 5 a 7 de la tarda, està prevista una xerrada que farà un enginyer de l’empresa SECE sobre “Les noves tendències de l’enllumenat públic”, adreçada a personal tècnic de l’Ajuntament i també a la ciutadania en general que hi vulgui assistir, a la BMMM.
El dia 8 d’octubre més de 100 escolars de 2n d’ESO (14 anys) visitaran el Parc Mediambiental on coneixeran el seu funcionament i també la deixalleria, instal•lació gestionada per CESPA.

També et pot interessar

Comentaris