La UEP i el Gremi d’Hostaleria i Turisme renoven el seu vincle

06/05/2010 - 16:09h

La Unió Empresarial del Penedès (UEP) i el Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès han signat un nou conveni de col·laboració. Tots dos es comprometen a treballar junts pel desenvolupament i enfortiment de l’oferta turística del Penedès, amb un suport clar als empresaris del sector i amb l’impuls d’iniciatives, projectes i campanyes dirigides a assolir aquest fi.
A l’acte de signatura, celebrat a la seu de l’organització empresarial a Vilafranca, hi han participat Francesc Simó, gerent de la UEP, i Dolors Pons, presidenta del Gremi.  Tots dos han destacat “la importància de treballar de manera conjunta per augmentar i consolidar l’oferta gastronòmica i d’allotjament al territori, per tal d’oferir una proposta turística forta que situï el Penedès en places capdavanteres”.

En aquest sentit, des de la UEP es destaca la necessitat d’apostar decididament per una oferta enoturística global de gran qualitat, fet que pot donar al territori un segell turístic distintiu que el permetria desmarcar-se d’altres comarques.

El Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès és una de les nou entitats adherides a la UEP, juntament amb l’Institut del Cava, Uvipe, el Centre Vila de Vilafranca, la Unió de Botiguers de Sant Sadurní, el Fòrum Calafell, l’Associació Comerç del Foix de Santa Margarida i Els Monjos, el Gremi de Constructors del Baix Penedès i l’Associació de Propietaris de Masies Rurals de l’Alt Penedès.
Tots els associats d’aquestes entitats ho són també indirectament de la UEP, de manera que l’organització empresarial de l’Alt i el Baix Penedès aplega més de 1.500 empreses del territori, fet que li atorga gran representativitat davant l’Administració i les empreses subministradores de serveis.

També et pot interessar

Comentaris