El Consell Comarcal de l’Alt Penedès tramita incentius per als establiments turístics

17/03/2010 - 17:47h

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a través del Programa de Creació d’Empreses i el Punt d’Innovació CIDEM, tramita els incentius que convoca la Generalitat de Catalunya per als petits establiments turístics dins el Pla de Desenvolupament Turístic 2010 (PLADETUR).
Hi ha incentius per crear i reformar establiments hotelers, edificis d’apartaments turístics, càmpings, cases rurals, restaurants i bars restaurants. També hi ha incentius per crear oferta turística complementària a l’allotjament (turisme actiu, cultural, gastronòmic, de natura, de salut, etc.), per incorporar tecnologies de la informació i la comunicació i per crear estructures associatives que facin les empreses més competitives.

Les persones i les empreses del sector turístic que estiguin interessades a informar-se sobre aquests incentius s’han d’adreçar al Punt d’Innovació CIDEM del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 – procom@ccapenedes.cat). El termini de presentació de sol•licituds finalitza el dia 5 d’abril de 2010.

També et pot interessar

Comentaris