S’obre el termini per presentar candidatures a la vuitena edició del concurs Creajove de Vilafranca

16/03/2010 - 17:51h

El Centre Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca ha posat en marxa el programa CREAJOVE que enguany arriba a la seva vuitena edició, amb l’objectiu d’incentivar l’emprenedoria entre els joves de l’Alt Penedès. Com en les passades edicions, es convoca el Concurs CREAJOVE per premiar el millor projecte empresarial amb un ordinador portàtil, i la idea de negoci més creativa amb un xec ofimàtic de 250€.

El termini per presentar candidatura al Centre Àgora finalitza el 30 d’abril i es requereix ser menor de 31 anys per participar-hi. Per a més informació es pot contactar amb Centre Àgora, al 93 817 11 69. En el marc d’aquest programa també s’estan duent a terme els Tallers de generació d’idees de negoci, als centres d’ensenyament secundari. Dirigits per experts en creació d’empresa del Centre Àgora, al llarg de dues hores els alumnes desenvolupen un treball de creativitat i reflexió al voltant de les oportunitats de negoci.

L’edició d’enguany clourà a finals de maig amb la celebració de la Jornada de l’Emprenedor on es duran a terme un seguit d’activitats formatives al voltant de les habilitats directives i dels comportaments emprenedors. La jornada finalitzarà amb l’acte de lliurament dels premis del concurs posant el colofó al CREAJOVE 2010.  El CREAJOVE compta amb la col·laboració de Caixa Penedès, l’ADEG, la UEP i la JCI de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris