Jordi Cuyàs, premiat pel Col·legi d’Agents Comercials

alt
21/12/2009 - 16:18h

La setmana passada el Col·legi d’Agents Comercials de Barcelona va celebrar a l’Auditori de Barcelona l’acte anual d’entrega de guardons de reconeixement als Agents Comercials que s’havien destacat per fer aportacions en el camp de la intermediació en la distribució comercial.  Entre aquests reconeixements es va anomenar Membre d’Honor del Col·legi al vilafranquí Jordi Cuyàs per la seva trajectòria històrica en el món del Comerç, com s’ha fet anteriorment amb altres personalitats del país.
Jordi Cuyàs es va col·legiar a finals dels anys 70 seguint el recorregut del seu pare Jaume Cuyàs que va ser agent comercial durant la major part de la seva vida laboral, i amb qui va treballar uns anys en aquest món de la distribució comercial.
Després de ser regidor de comerç de Vilafranca a principis dels anys 90, Cuyàs és actualment Director de Promoció Comercial de la Generalitat de Catalunya. A l’acte hi va assistir, entre d’altres personalitats, el President de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls.

També et pot interessar

Comentaris