Alfons Morillas és el nou president dels Nens del Vendrell

23/11/2009 - 14:22h

Divendres passat els Nens del Vendrell van celebrar la seva Assemblea General Ordinària per elegir la que ha de ser la seva nova junta per als propers dos anys. Amb la voluntat de consolidar tota la feina feta durant l’últim mandat i incorporar nous àmbits d’actuació, l’equip de treball que va sortir finalment escollit està encapçalat de nou, tal com ja vam apuntar fa quinze dies, per Jordi Moreno, com a cap de colla, que complirà el seu segon any com a responsable tècnic de l’entitat. Al mateix temps, també es va presentar el que serà nou president dels Nens en substitució de Xavier Guardiola, Alfons Morillas.

A l’Assemblea hi va assistir un gran número de castellers, símptoma del bon moment que travessa la colla i de la positiva dinàmica en que es troba immers el grup. Al nou equip destaca la combinació de gent jove que ha expressat la seva voluntat de treballar per la colla i de persones amb molta experiència i trajectòria en els Nens.
Després de l’Assemblea, l’activitat dels Nens del Vendrell no s’atura, i aquest divendres, a les 20.30 hores, es posarà en marxa un taller destinat a la formació de nous castellers. Així mateix, i en l’àmbient més social de l’entitat, avui al vespre, al bar dels Nens, continuarà la campanya ”Cervesart”, que permet tastar i descobrir cerveses de fabricació artesanal.

També et pot interessar

Comentaris