Obre el nou complex sòcioesportiu ‘Vilarenc Aqua’, amb les primeres piscines municipals de Calafell

alt
02/11/2009 - 09:09h

Una gernació va passar dissabte per les noves instal•lacions del Centre Esportiu ‘Vilarenc Aqua’ de Calafell, construït a la zona d’entrada als nuclis del Poble i de la Platja, just davant del Pavelló ‘Joan Ortoll’, Teatre-Auditori Municipal i Biblioteca ‘Ventura Gassol’, i a pocs metres del nou Centre d’Assistència Primària (CAP), que ja està a la recta final de la seva construcció. S’hi va organitzar una jornada de portes obertes, prèvia a l’obertura de l’equipament aquest dilluns, dia 2. altEl nou complex aquàtic municipal de Calafell ha suposat una inversió global de 7 milions d’euros, aportats per l’empresa i per l’Ajuntament de Calafell, ja que no s’ha comptat amb cap ajut de les administracions.  Segons càlculs de l’empresa Tandem Wellness S.L. que gestionarà el centre esportiu, la jornada de portes obertes va comptar amb prop de dues mil persones, gairebé el mateix nombre d’abonats amb que es comença a posar en marxa la nova instal•lació.
A més de les piscines, el complexl compta amb l’anomenat centre d’estètica Aqua Estètic Integral, una sala cicle indoor i una sala d’speening que tindrà monitor. També hi ha una sala de fitness amb espai per aparells a la zona cardiovascular i també hi ha la zona de peses. A més, hi ha una cafeteria-restaurant on els assistents eren convidats a un refrigeri. 
Durant la jornada de portes obertes, l’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, va destacar l’aplicació de les noves tecnologies i de la biomassa per escalfar l’aigua de les piscina i va augurar que amb tota probabilitat tècnics d’altres municipis vindran a Calafell per veure-ho. Sánchez també va destacar la bona ubicació de l’equipament sòcioesportiu.
L’horari de funcionament del Centre Esportiu ‘Vilarenc Aqua’ serà des de 7 del matí a dos quarts d’onze de la nit de dilluns a divendres, de 8 del matí a 2/4 de 8 del vespre els dissabtes i de 8 del matí a 2/4 de 6 de la tarda diumenges i festius.

També et pot interessar

Comentaris