L’Estat invertirà 6 milions d’euros per enllestir el Passeig Marítim de Cunit

alt
30/10/2009 - 10:45h

L’Ajuntament de Cunit ha aprovat els tràmits inicials per a l’inici de les obres del nou Passeig Marítim de Cunit, que portarà a terme el govern de l’Estat amb un cost de 6 milions d’euros. La rehabilitació integral del Passeig Marítim de Cunit passa per una tramitació llarga que ha començat amb l’aprovació de la cessió al Ministeri de Medi Ambient dels terrenys municipals necessaris per a l’execució de les obres del projecte d’ordenació i adequació del front marítim de Cunit.
L’alcaldessa del municipi, Judith Alberich es mostra il•lusionada: “Cunit necessita un litoral nou. L’actual Passeig Marítim presenta unes mancances que el Ministeri de Medi Ambient ha reconegut i a les quals posarà solució invertint 6 M d’euros en un projecte que dibuixarà de nou tota la façana marítima del nostre municipi. Després de les negociacions i converses amb el Ministeri, Cunit tindrà un nou Passeig Marítim, amb noves zones de descans, d’ombra, amb un carril bici, amb més espais per a aparcaments, amb més accessos per a persones amb mobilitat reduïda i molts d’altres serveis. Aquest és un dels fruits de la meva tasca com a senadora a Madrid”.
Gràcies a aquesta actuació, Cunit aconseguirà un canvi històric d’imatge del litoral del municipi, i suposarà un pas endavant important de cara a atraure oferta turística de qualitat i a dinamitzar l’economia local.
L’Ajuntament de Cunit ha prioritzat aquest projecte amb l’objectiu d’homogeneïtzació de tot l’àmbit del Passeig Marítim i zona de platja (en domini públic marítimo-terrestre) i per a millorar accessibilitat, la informació, imatge, la seguretat i aplicant criteris de millora ambiental i sostenibilitat.
Entre les millores previstes hi haurà una nova senyalització d’informació turística, ambiental i de serveis a tot el passeig, per tal d’unificar-la; una nova senyalització de seguretat en el bany, es restaurarà el mur de pedra i, per exemple, es milloraran els accessos del passeig fins la platja.

També et pot interessar

Comentaris