Els Xicots anuncien un ‘forfait’ del Roser per atraure gent als assajos

28/10/2009 - 16:56h

Amb l’objectiu d’atraure castellers a la Diada del Roser, que tindrà lloc el 8 de novembre, però també als darrers assajos, els Xicots de Vilafranca han posat en marxa el Forfait del Roser. Aquesta iniciativa engegarà aquest divendres i està oberta a tothom que sigui major de 18 anys. Tots els assistents a dos dels tres assajos que queden i, també, a l’actuació de la diada del Roser, guanyaran el dret a participar del sorteig d’un cap de setmana per a dues persones en un spa. A més, les persones que no siguin de la colla, rebran una samarreta vermella de regal per  poder fer pinya a plaça.
Amb aquesta acció, els Xicots volen tenir prou peu per a portar a terme el seu objectiu per a aquesta Diada i que s’ha convertit en el lema de la mateixa: “El dia 8, 3 castells de 8!!! Ajuda’ns a fer-ho possible!!!” A més, el mateix diumenge de la diada han organitzat un esmorzar a preu popular, a les 10:30 h del matí a Cal Noi-Noi, i una paella gratuïta per a tots els castellers, amb les dues colles convidades incloses, que tindrà lloc a la plaça Milà i Fontanals després de la Diada.
La Diada castellera que tanca el calendari dels Xicots tindrà lloc el diumenge 8 de novembre a les 12:30 h a la plaça de la vila, conjuntament amb les colles dels Bordegassos de Vilanova i dels Castellers de Rubí. Els tres darrers assajos preparatius seran aquest divendres 30 d’octubre, el dimecres 4 d’octubre i el divendres 6 d’octubre. La Tècnica veu moltes possibilitats en els tres castells de vuit –quatre, tres i torre- sempre i quan es disposi d’un bon peu a plaça.

També et pot interessar

Comentaris