Cunit estrenarà un nou complex esportiu el 15 de gener

19/10/2009 - 15:08h

El proper dilluns 26 d’octubre s’obriran les inscripcions del nou complex esportiu municipal de Cunit, l’ AQUACunit, que s’inaugurarà el 15 de gener de l’any que ve i destacarà per dues piscines cobertes, però també per la resta de serveis destinats a la pràctica esportiva.
El complex rebrà les primeres peticions d’inscripció a les dependències del pavelló municipal (carrer les sorres, 17) i tindrà una capacitat de fins a 2.500 persones abonades.
Els serveis de la nova piscina municipal cunitenca, o més ben dit complex de serveis, són dels més avançats de la comarca del Baix Penedès. Serà possible gaudir des de serveis relacionats amb l’esport i el fitness, els d’àmbit aquàtic, les activitats de relax i sempre enfocats per a totes les edats.
Les instal•lacions amb tecnologia puntera permetran els usuaris gaudir de la piscina coberta de 25 metres de llargària i 12,5 metres d’ample, de la piscina petita de 12,5 metres de llargària i 6 metres d’ample, de l’àrea de relaxació amb piscina d’hidromassatge de 39 metres quadrats, sauna de 12 metres quadrats i bany de vapor de 4 metres quadrats, de dues sales d’activitats dirigides de 220 i 100 metres quadrats respectivament, de la sala de fitness de 350 metres quadrats i del solàrium de 360 metres quadrats, entre d’altres.
Amb el nou complex, Cunit gaudirà d’una de les piscines d’hidromassatge més grans del Baix Penedès. En total, 39 metres quadrats de jacuzzi amb l’afegit de gaudir de la complementació de la sauna de 12 metres quadrats i el bany de vapor de 4 metres quadrats. L’espai total de l’àrea de relax serà de 55 metres quadrats l’equivalent a un tatami de judo o un apartament petit.
El cost d’aquest equipament haurà estat de 5,9 milions d’euros, estarà gestionada per ARC Cunit i obrirà les seves portes un any després del previst per tal d’assegurar la qualitat i que no patia cap desviació pressupostària del projecte inicial, segons el govern de Cunit (PSC-PPC).

També et pot interessar

Comentaris