Manel Fernàndez dimiteix a Mediona i aparca la política local

09/10/2009 - 08:26h

 

El que havia estat cap de llista de Convergència i Unió a Mediona i regidor a l’ajuntament els últims dos anys i mig, Manel Fernàndez, va dimitir fa uns dies del seu càrrec al·legant motius personals i “diferents punts de vista” amb la resta de membres del comitè local del seu partit. La notícia l’ha donat a conèixer l’agrupació de CiU a Mediona, que en el comunicat de premsa que ha fet arribar als mitjans de comunicació ja feia referència a les “greus discrepàncies” que s’havien generat amb Fernàndez.
Segons ha explicat l’exregirdor, tot i que “de moment” estarà una temporada apartat de la política local, no té cap intenció d’abandonar la militància al partit, com tampoc el seu càrrec com a membre del Comitè Executiu Local de CiU.
El número 5 de la llista convergent, Josep Cahors, serà qui de moment prendrà el relleu de Fernàndez a l’ajuntament i exercirà com a regidor, juntament amb Lluís Ollé, que entra de nou al consitori.
Des de CiU asseguren que engeguen una nova etapa “amb molta il·lusió” i “amb moltes ganes de treballar” on el més detacat serà l’apropament del partit als ciutadans. Els convergents volen convèncer els medionencs que hi ha altres maneres de governar “sense cacicades, i sense que sigui una única persona la que decidexi per tots”.

 

També et pot interessar

Comentaris