Xavi Pellisa substitueix Pere Bertran com a cap de llista de CiU a Olèrdola

18/06/2009 - 09:59h

El grup de CiU d’Olèrdola va realitzar dimarts una roda de premsa per fer pública la renúncia de Pere Bertran com a regidor i, així, anunciar que el jove de Moja Xavi Pellisa serà el seu substitut. A més a l’equip entra Rosa Pérez, que representarà Daltmar.
Bertran va explicar que plegava després de sis anys com a portaveu perquè “calen cares i idees noves, amb una nova empenta”. Bertran va apuntar que la decisió la tenia presa des de feia dos anys però que no va plegar abans “perquè m’ho van demanar i així ara estan preparats per fer front ells sols a tota la feina”. Bertran, però, seguirà sent membre de l’executiva local i també de la comarcal però sempre deixant “la primera línia per a la gent nova”.
El jove Xavier Pellisa serà el substitut de Bertran en el càrrec de portaveu. Pallissa té 32 anys, és de Moja i està a la llista de CiU des de fa sis anys. Fa dues eleccions anava de número nou a la llista i als passats comicis ja va anar de número dos. Pellisa va explicar que la línia que seguirien seria la mateixa que fins ara havia fet Bertran i que s’havia de treballar per aconseguir l’alcaldia “amb la mateixa transparència que hem fet fins ara i al servei de tots els nuclis del municipi”.
Amb la marxa de Bertran entra a l’equip de CiU Rosa Pérez, natural de Daltmar, que va afirmar que “Olèrdola perd un gran polític”. “Tenim un portaveu de Moja que feia molts anys que no teníem i també una nova regidora de Daltmar, cosa que demostra que nosaltres mirem per tot el municipi, no només per uns nuclis concrets com fa l’equip de govern”, va cloure Bertran.

També et pot interessar

Comentaris