Sánchez Camacho veu la dimissió de Tutusaus, com “un canvi a millor”

08/06/2009 - 10:07h

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, es va referir fa uns dies a la decisió del president comarcal del PP a l’Alt Penedès, Josep Tutusaus, de presentar la dimissió del seu càrrec per discrepàncies amb la direcció del partit a l’àmbit català.
Per Sánchez-Camacho, aquesta dimissió a nivell comarcal és una ‘regeneració’ i un canvi per anar a millor similar al que es produirà quan es renovin les juntes locals i comarcals del PP a partir del juny. De moment, el PP ja compta amb una nova candidata, Dolors Morera, de l’agrupació de Subirats (Alt Penedès) que, segons ha declarat Camacho a l’ACN, ho farà ‘estupendament bé’ és ‘molt estimada’ i ‘activa’ a la comarca que és ‘el que necessitàvem’.
Tutusaus criticava que la nova presidenta del PP no ‘s’ha ni dignat’ a trucar-los ni visitar-los ja fa vuit mesos que va ser nomenada al càrrec. ‘No és cert que haguem fet poques visitem. Hem anat a nombrosos actes als que ni tan sols hi era el mateix president comarcal’, va afegir Sánchez-Camacho.

També et pot interessar

Comentaris