Cinc empreses de l’Alt Penedès participen al Gastronòmic Fòrum de Barcelona
El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha col.laborat en el projecte
El Fòrum Gastronòmic, que organitza la Diputació de Barcelona, es va celebrar la setmana passada. Aquest esdeveniment és una referència per al sector i es consolida any rere any per la seva capacitat de reinventar-se i de proposar nous formats. En cada nova edició, el Fòrum posa a l’abast dels visitants professionals, cercadors de qualitat i un espai perquè les empreses productores de la demarcació de Barcelona puguin donar a conèixer els seus productes.
Enguany les empreses de l’Alt Penedès que han participat a l’espai de la Xarxa Productes de la Terra i Parc a Taula de la Diputació de Barcelona han estat: Quality Blends, d’Olèrdola; Cervesa Espiga, de Sant Llorenç d’Hortons; Masia Still, de Sant Pere de Riudebitlles; Ca l’Estevet, de Subirats, i Mallart Artesans Xarcuters, de Vilafranca del Penedès.
En l’espai de tast Rebost de Catalunya, de la mà de Pep Nogué, director de gastronomia del Culinary Institute of Barcelona, es van presentar els diferents productes de les empreses de la Xarxa de Productes de la Terra. A l’emplaçament de Rebost dels embotits, Ca l’Estevet va presentar els peus de porc farcits i Mallart Xarcuters, la seva sobrassada. A La Taula Dolça, Quality Blends va presentar els cafès torrats, i a Els Productes de Rebost, Masia Still el vinagre de farigola, i Cervesa Espiga el maridatge de formatge i cervesa.
Les empreses van aprofitar aquest espai per donar a conèixer i tastar els seus productes, tots ells singulars i de gran qualitat elaborats a la nostra comarca. Gastronòmic Fòrum Barcelona 2024 va reunir experts i xefs de tot el món per analitzar els principals reptes del present i futur del sector.