Aprovat a la Bisbal del Penedès el conveni del curs escolar 2023/2024

Acte de signatura del conveni bisbalenc. (Foto: Ajuntament de la Bisbal del Penedès)
10/07/2024 - 16:15h

L’acord amb l’escola Ull de Vent ascendeix a 19.818 euros i ja es treballa per a la subvenció del curs 2024/2025.

La Junta de govern de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès celebrada aquest dilluns, 8 de juliol, va aprovar el conveni 2023/2024 amb l’Escola Ull de Vent. L’import de l’ajuda ascendeix a 19.818€ i té com a objectiu contribuir al bon funcionament del centre i garantir la igualtat de tot l’alumnat en matèria d’ensenyament.

El conveni també inclou la cessió d’espais entre l’Ajuntament i l’escola de l’any 2024.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha incrementat l’import destinat a material tenint en compte la pujada de preus. Enguany, ha estimat l’import per alumne empadronat en 62 euros i, tenint en compte que a l’escola hi ha 239 alumnes, l’import total d’aquesta ajuda ascendiria a 14.818 euros. No obstant això, des de l’equip de govern s’ha considerat sumar l’import de 5.000 euros perquè el centre pugui renovar equips informàtics.

A banda d’aquest conveni, en l’actualitat l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès també assumeix les despeses de dues fotocopiadores (una per edifici), paper per a tot el curs escolar, el personal de consergeria, el personal de neteja del centre, gasoil per a la calefacció i l’activitat Evaludens de lectura i narració en veu alta.

El conveni per al nou curs s’ha signat amb la nova directora del centre, Agnès Solé. L’alcaldessa Agnès Ferré i el regidor d’Ensenyament, Daniel Caballero, li van donar la benvinguda a l’Ajuntament i li van mostrar tot el suport per part de l’equip de govern.

Des de la Regidoria d’Ensenyament ja es treballa de forma conjunta amb la direcció de l’escola per preparar la subvenció del curs 2024/2025.

També et pot interessar

Comentaris