Subvenció de 600 mil euros de la Diputació per dos projectes de la zona esportiva de Moja

20/06/2024 - 12:00h

Es milloraran el camp de futbol i una pista poliesportiva

La Diputació de Barcelona ha aprovat una subvenció de 600.000 mil euros pel doble projecte de millora de la zona esportiva dels Tres Pins d’Olèrdola. El president delegat de l’àrea d’Infraestructures i Territori de la Diputació, Sergi Vallès i el segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Olèrdola, Jordi Alvarez, han presentat aquesta setmana l’acord i el projecte.

Per una banda, està prevista la millora general del camp de futbol dels Pins. Es renovarà la gespa, que després de molts anys d’ús s’havia degradat, i es canviaran el marcador, el sistema d’enllumenat de la instal.lació i el tancament perimetral. Les obres han començat aquesta mateixa setmana amb l’objectiu que puguin estar enllestides coincidint amb l’inici de la nova temporada de competició 24/25.

Coberta de la pista
El segon projecte subvencionat per la Diputació és el que contempla el cobriment de la pista poliesportiva situada a la mateixa zona esportiva municipal dels Pins, al costat del camp de futbol. “Es una millora que el poble feia més de 30 anys que demanava”, va recordar el tinent d’alcalde Jordi Alvarez.
A més del cobriment de la pista, el projecte també contempla la col.locació de plaques solars a la coberta i l’habilitació d’un sistema d’aprofitament de l’aigua de pluja.

El president de l’àrea d’Infestructures i Territori de la Diputació, Sergi Vallès, es mostrava molt satisfet de poder col.laborar amb un projecte de gran rellevància pel municipi. “Es un altre exemple de l’acord de govern que va negociar en el seu dia el grup d’Impulsem Penedès i que està donant un gran rendiment a la nostra comarca”, recordava.

La Diputació està contribuïnt de forma molt activa a tirar endavant projectes a diferents zones esportives i camps de futbol de l’Alt Penedès, a més d’altres actuacions fora de l’àmbit esportiu. La setmana passada es va presentar el projecte de construcció dels nous vestidors del camp municipal de futbol de Sant Quintí de Mediona que ja està en marxa.

També et pot interessar

Comentaris