Els Nens s’apunten el segon 3d8 de la temporada i es plantegen objectius més ambiciosos

10/06/2024 - 12:33h

Els de la camisa vermella van descarregar també el cinquè 4d8 de la temporada i ja preparen l’assalt a la td8f i el 7d8.

Seguint amb la voluntat de visitar el major nombre de places castelleres de la comarca enguany, els Nens del Vendrell van actuar aquest cap de setmana a la població veïna de l’Arboç, una de les places castelleres històriques del Baix Penedès, on van repetit el 3d8 que ja van descarregar la setmana passada al Vendrell a la I Diada de Colles Campiones del Concurs de castells.

A l’Arboç els Nens van actuar convidats pels amfitrions Minyons de l’Arboç i acompanyats dels Bordegassos de Vilanova, en una diada celebrada dissabte a la tarda que es va desenvolupar de manera
àgil i agradable. A més de repetir-hi el 3d8, molt quiet en tot moment, els Nens hi van descarregar el 5è 4d8 de l’any, castell que tenen totalment consolidat i que els permet fins i tot rodar canalla nova. Finalment, van acabar la diada amb un bonic 7d7, amb vistes a pujar-lo un pis més ben aviat.

Els Minyons de l’Arboç per la seva banda van realitzar una actuació de castells de 6 amb la td6
carregada com a millor castell (després d’un intent desmuntat), el 3d6 i 4d6 i els Bordegassos de
Vilanova van descarregar el 3d7, el 4d7a i el 4d7. Ja en ple mes de juny, el calendari casteller no s’atura pels Nens del Vendrell que afronten una setmana molt important de cara a preparar la diada de la setmana que ve a Tarragona, on actuen a la diada del local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona juntament amb els Xiquets de Reus, on els agradaria seguir rodant el 4d8 i el 3d8 o fins i tot fer un pas més amb castells de 8 i mig com la td8f i el 7d8 que estan assajant intensament al local. Tot i que els Nens no han anunciat obertament encara data d’estrena d’aquests dos castells, el que està clar per la solvència amb els castells de 8 bàsics que mostren a les places és que la feina s’està fent i que els castells de 8 i mig estan a tocar.

També et pot interessar

Comentaris