ERC denuncia la deixadesa de l’actual regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca

04/06/2024 - 18:41h

Asseguren que hi havia una partida de 50.000 euros en el pressupost d’aquest any destinada a recuperar el festival Calima.

Els regidors d’ERC a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès han denunciat aquesta tarda la deixadesa de l’actual regidoria de Cultura de l’Ajuntament. Tres regidors juntament amb el portaveu i cap de llista, Pere Sàbat, han explicat que en l’acord de pressupostos d’aquest 2024 que els republicans van donar-hi suport hi havia destinada una partida de 50.000 euros per recuperar el festival Calima que va tenir vida del 2004 al 2011. A banda, també han manifestat el seu malestar per la pèrdua d’una subvenció provinent de la Diputació de Barcelona de 9.000 euros. “A Vilafranca no tindrem un estiu cultural”, han denunciat els regidors republicans.

En aquest sentit han lamentat que el servei de cultura “tanqui per vacances a l’estiu” i per aquest motiu han tornar a denunciar que el govern actual socialista a Vilafranca és “un govern d’inèrcies”. Exigeixen que Vilafranca del Penedès exerceixi la capitalitat cultural “tot l’any” i una vegada més han demanat que “el govern socialista es posi les piles”.

També et pot interessar

Comentaris