Anul·lat l’espectacle ‘ERA’ de l’Esbart Rocasagna previst per avui dilluns

Foto: ROSER BLANCH
29/04/2024 - 15:16h

El mal temps que està fent fa impossible la celebració d’aquet acte que s’havia de fer a la plaça de la Vila.

Avui dilluns 29 d’abril, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, estava previst a la plaça de la Vila, l’espectacle de carrer ERA de l’Esbart Rocasagna de Gelida. Per motius meteorològics, s’ha anul·lat la funció i ja hi ha nova data per a la seva representació: diumenge 9 de juny a les 18h a la Plaça de la Vila. 

L’espectacle

ERA posa en sobre-posició diferents situacions i narratives. Per una banda, la terra, el sòl, una superfície que està plena d’història. L’Esbart Rocasagna fa un exercici a acostar-nos, a invocar un temps que és llunyà. Per una altra banda, la història d’un esbart, l’Esbart Rocasagna i les històries individuals de la seva gent. Una mena de trobada entre l’individu i el col·lectiu en el que pertany. Una celebració. Finalment, un univers coreogràfic, el de Quim Bigas, que vol obrir interpretacions i contextos per les nostres danses.

La formació ha treballat amb els elements que caracteritzen l’esbart per crear una peça amb caràcter propi, on allò important és posar en valor les persones i els vincles que les uneixen. Vincles que es fan amb la terra, amb la història dels llocs, dels cossos i dels col·lectius, i les seves mirades cap al futur. Vincles que van teixint formes de trobar-nos i de seguir construint juntes. La proposta va teixint un espai que ens mou entre diversos temps i entre diverses formes de ballar, i que sempre ens acull com si fóssim a casa nostra.

També et pot interessar

Comentaris