El sopar Solidari Musicveu s’envolta de la millor cuina de proximitat

18/04/2024 - 10:19h

L’Hotel Boutique Font de la Canya by Cal Blay acollirà el 7 de juny un sopar a benefici de l’ELA.

Dimecres es va presentar el sopar Solidaria Musicveu que tindrà lloc el divendres 7 de juny a partir de les 20 h en el marc exclusiu dels jardins del nou Hotel Boutique Font de la Canya by Cal Blay. Serà la segona edició d’un sopar que comptarà amb la col·laboració de destacats cuiners del territori de la Vegueria Penedès i que espera congregar fins a un màxim de 250 persones.

El grup Cal Blay, de la mà del seu xef Fèlix Aranda, seran els encarregats d’oferir un ampli aperitiu de benvinguda a aquest esdeveniment als jardins rodejats d’oliveres i vinyes, on també hi ha instal·lada una magnífica haima amb vistes a Montserrat i que serà l’escenari del sopar. Els xefs José Yañez de Casa Hidalgo i Xavier Franco de L’Artemisa, ambdós de Sitges, elaboraran el plat que donarà l’inici al sopar, Oriol Llavina, del Cigró D’or de Vilafranca cuinarà el segon plat i el reconegut i premiat pastisser Oriol Rossell de L’Obrador del Vendrell serà l’autor de les postres d’aquest sopar.

Les cuines de l’hotel seran el taller pels tres cuiners i el pastisser que amb molta estima prepararan un menú amb productes de proximitat. Els plats es maridaran amb els vins i escumosos de cellers de referència del Penedès com són, Rovellats amb el cava solidari Musicveu, Parés Baltà, Torreblanca i Oriol Rossell. Un esdeveniment on no faltarà la música ambient durant l’aperitiu amb el Duo Rubio-Franch dues guitarristes que desprenen una simbiosi especial i que no deixen indiferent.

També hi haurà diferents activitats durant el sopar, entre ells el sorteig d’una obra que la família de l’artista Antoni Vives Fierro ha cedit de manera altruista per l’ocasió i també sorpreses que faran que sigui una vetllada amb molta màgia, amb la finalitat de recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels pacients amb ELA i la via per donar suport a la investigació per a la seva cura, una acció social vinculada a través la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls i l’ Associació catalana d’Afectats d’ELA (Penedès-Garraf) i que destinarà els seus beneficis als equips d’investigació de l’ELA de l’Hospital de Bellvitge, liderats per la Dra. Povedano.

“Fem música solidària per a la cura de l’ELA”

El sopar solidari és obert a tothom que desitgi gaudir d’aquest esdeveniment tan especial amb un sopar únic, amb la millor companyia, en un entorn molt especial i per sobre de tot participant en una acció amb finalitat solidària.

Els tiquets d’accés tindran un cost de 90 euros per persones i es poden adquirir presencialment a taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a diumenge de 18 h a 20 h, diumenges i festius de 12 h a 14 h així com als webs: www.musicveu.cat i www.topticket.cat. També s’han fet packs de 8 i 10 entrades per a empreses solidàries a raó de 1.000 i 1.500 euros.

Per a les persones que no puguin assistir, però vulguin col·laborar es podrà fer a través de donatius fila de la zero, amb Bizum al codi 06549 o per transferència bancària al número de compte: ES12 2100 5000 5002 0032 2668.

També et pot interessar

Comentaris