Els ajuntaments d’Olèrdola, Calafell, Banyeres i el CCAP obtenen el segell de transparència 2023

Només 202 dels 947 de les web de consistoris de Catalunya aproven l’avaluació anual que realitza el grup de recerca ComSET de la UAB

El grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la UAB ha lliurat el Segell Inforparticipa en la seva 11a edició. En aquesta convocatòria repeteixen distinció els ajuntaments d’Olèrdola i Calafell, mentre que Banyeres s’estrena en el rànquing de municipis que compleixen, majoritàriament, amb els criteris de transparència informativa dels seus webs institucionals. Així mateix, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès també revalida el seu segell.

Entre els 17 ajuntaments que han assolit el 100% de compliment dels 52 indicadors de transparència hi ha Calafell; Olèrdola arriba als 50 indicadors vàlids i un 90,15% del total, i Banyeres ha obtingut un 80,77% amb 42 indicadors validats. El Consell Comarcal de l’Alt Penedès és un dels 10 ens que assoleix segell, gràcies al 94% obtingut en l’avaluació.

En aquesta ocasió, només 202 dels 947 ajuntaments de Catalunya han aprovat l’avaluació que anualment du a terme el grup de recerca vinculat a la UAB.

També et pot interessar

Comentaris