Detingut un individu per ordre de recerca i detenció com a presumpte autor de 3 robatoris violents i furt

27/03/2024 - 10:43h

La Policia Local de Vilafranca va localitzar l’individu la matinada de dissabte a la ronda de Mar, de la Girada, després d’una recerca de dotze hores.

La Policia Local de Vilafranca va detenir dissabte passat a la matinada un individu després que un jutjat de la Vila vagi emetre una ordre de recerca i detenció. L’individu ja havia estat detingut el dissabte anterior després de cometre tres robatoris amb intimidació  i un furt de bijuteria en una parada del mercat a la rambla de Sant Francesc. La detenció es va poder efectuar a la ronda de Mar, a la Girada, després d’un dispositiu de recerca de la Policia Local que va durar més de 12h. La detenció va evitar possiblement la comissió de més delictes de la mateixa índole per part d’aquest individu.

D’altra banda, també dissabte passat cap a les 7 del matí un individu va quedar com investigat per un delicte contra la seguretat viària ja que es va negar a fer-se un segon control d’alcoholèmia a les dependències policials després que en un primer control hagués donat un resultat de 0,83 mg/l. La Policia Local havia detectat l’individu conduint de manera negligent al final del carrer del Nord. La Policia Local va instruir atestat per un delicte contra la seguretat viària, conducció sota efectes alcohol i negativa a sotmetre’s a les proves legals de comprovació d’alcoholèmia. El cotxe va ser retirat mitjançant grua a dependències policials.

També et pot interessar

Comentaris