Sílvia Grau guanya el concurs de calendaris del Dia internacional de les Dones

26/03/2024 - 15:55h

Pel jurat la seva propostas presenta un missatge directe i visualment potent, jugant amb una composició ben equilibrada i cromàticament harmònica.

S’ha fet públic el nom de la guanyadora del concurs de calendaris 8M Dia internacional de les Dones, organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a través de la regidoria d’Igualtat.

La vilafranquina de 30 anys Sílvia Grau és l’autora del disseny guanyador, que segons ha assenyalat el jurat del concurs presenta un missatge directe i visualment potent, jugant amb una composició ben equilibrada i cromàticament harmònica.

El premi del concurs es va lliurar el passat dijous 21 de març, a l’Espai Jove La Nau, en presència de Montse Arroyo, regidora d’Igualtat i Joventut. La regidora va explicar que activitats com aquest concurs de calendaris, amb la seva exposició posterior i el lliurament de premis, serveixen per “fer xarxa i sensibilitzar vers la igualtat real de les dones. Tenim molt de camí per recórrer i no hem de defallir. Des del Servei d’Igualtat treballem per una igualtat real i efectiva”.

Al concurs, on s’hi han presentat 22 propostes, ha tingut com a finalistes els dissenys de Montserrat Alemany i Eva Garcés, tots ells estaran exposats a La Nau fins al 21 d’abril.

La cloenda de l’acte va comptar amb l’actuació musical de la jove IRESHU, una mostra del talent emergent al qual es dona suport des de la Nau. 

Amb el lliurament de premis del calendari 8M es clou el conjunt d’actes organitzats per aquest any des de l’Ajuntament de Vilafranca al voltant del Dia de les Dones.

També et pot interessar

Comentaris