Carles Coll guanya la Travessa dels Oscar 2024 de Cineclub Vilafranca

26/03/2024 - 12:32h

Per escollir el guanyador es va fer un sorteig entre els 57 finalistes que van encertar totes les categories

La Travessa dels Oscars d’aquest any, organitzada per Cineclub Vilafranca, ja té guanyador. Es tracta de Carles Coll Vendrell, veí de Vilanova i la Geltrú, que ha encertat les 7 categories d’aquesta edició i ha sortit escollit en un sorteig entre els 57 finalistes que també van encertar totes les categories. En total 699 persones han participat a la Travessa, rècord de participació des de la seva recuperació fa algunes edicions. El sorteig es va fer i Carles Coll es va endur els 30 premis de la Travessa, oferts per diferents entitats i empreses que han col·laborat en la iniciativa.

Entre ells, un any de soci gratuït de Cineclub Vilafranca, propostes enoturístiques, espectacles, llibres i molt més. La resta de finalistes podran gaudir d’un mes gratuït de Cineclub Vilafranca. El guanyador es va donar a conèixer el passat diumenge 17 de març al cinema Kubrick, en una sessió especial en què es fa el sorteig entre tots els finalistes, la filla de Carles Coll va recollir presencialment els premis i es va projectar la pel·lícula “La sociedad de la nieve”.

Cineclub Vilafranca ha celebrat la bona salut de la Travessa (amb una participació que en les últimes dues edicions no ha parat de créixer) i valora la implicació per part de la majoria de col·laboradors de l’any passat, que han tornat a confiar en el concurs i han continuat donant el seu suport a la iniciativa.

També et pot interessar

Comentaris