La Diputació inicia les obres de condicionament de la TV-2043 d’Albinyana a la C-51, amb nou vial per a vianants i ciclistes

Imatge dels treballs de millora a Albinyana (Foto: Diputació de Tarragona)
20/03/2024 - 13:07h

Les obres s’allargaran durant aproximadament 10 mesos i comportaran afectacions puntuals al trànsit

La Diputació de Tarragona ja ha iniciat les obres de millora de la carretera TV-2043 entre el poble d’Albinyana i la rotonda de la C-51, al mateix municipi, un projecte que inclou un vial per a vianants i bicicletes en paral·lel a aquesta via, entre la urbanització la Papiola, la zona esportiva i el nucli urbà d’Albinyana.

Els treballs s’han iniciat recentment i es preveu que finalitzin al gener de l’any vinent. Les obres comportaran la consegüent afectació del trànsit en aquesta via, amb estretament o pas alternatiu regulat durant la jornada laboral, de les 8 h a les 19 h, i no es descarten talls totals en algun tram de la carretera en el decurs dels treballs.

Aquest nou vial fomentarà la mobilitat sostenible en aquest punt de la xarxa viària de la Diputació de Tarragona.

El conjunt de l’actuació de millora a la TV-2043 contempla l’eixamplament de la carretera fins arribar als 9 metres (dos carrils de 3 metres, 1 metre  de voral per una banda i 2 metres d’itinerari per a vianants i ciclistes), al llarg de gairebé 2 km.

També s’hi milloraran dues interseccions en forma de ‘T’, entre altres accions que han de permetre incrementar la seguretat i la comoditat en aquesta carretera del Baix Penedès.

El projecte compta amb un pressupost d’1,8 milions d’euros. Aquesta millora està inclosa en el Programa quadriennal d’inversions a la xarxa local de carreteres de la Diputació de Tarragona 2020-2023.

També et pot interessar

Comentaris