Junts denuncia la pujada de tarifes i l’eliminació de bonificacions a l’Escola Municipal de Música de Vilafranca

20/03/2024 - 10:09h

Recorda que les noves matriculacions pagaran un 11% més

Junts per Vilafranca ha denunciat la nova política de tarifes que l’equip de govern vol implementar a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet. Els juntaires assenyalen que les famílies que vulguin matricular els seus fills o filles per primera vegada a l’escola, tindran un augment d’un 11% en la tarifa en relació a la que s’ha pagat enguany.

Iggualment, adverteixen de la supressió de diferents bonificacions que es van posar en marxa mentre Junts per Vilafranca ocupava el govern municipal. “No entenem la nova política de preus que es vol aplicar a l’Escola de Música. A més, és un tema que no s’ha explicat bé”, explicava el portaveu de Junts, Aureli Ruiz. El partit indica que seran al voltant de 30 les famílies que hauran de pagar un 11% més per inscriure els seus fills o filles a l’escola.

Junts també critica que conviuran dos models tarifaris, el de les noves matriculacions i la dels alumnes que ja cursaven al centre i que continuaran pagant les tarifes antigues. “Des de l’equip de govern se’ns ha dit que de cara al proper curs ja s’igualaran totes les tarifes i que també introduiran bonificacions de caràcter social, però no té cap sentit eliminar les que ja existien i que donaven sortida a les necessitats de les famílies”, assenyalava Aureli Ruiz.

Junts està valorant, fins i tot, la impugnació de la mesura que considera totalment fora de lloc. Aureli Ruiz indicava que “presentarem al.legacions i no descartem impugnar el conjunt de msures que es volen posar en marxa al centre. Veiem que l’equip de govern no està actuant bé en aquesta qüestió”.

També et pot interessar

Comentaris