El Casal de Vilafranca impulsa una campanya sota el lema ‘Som compromís’

18/03/2024 - 15:58h

La iniciativa, oberta a tota la societat, busca generar recursos per a projectes socials impulsats des de l’entitat casalista.

El Casal ha presentat aquest dilluns la campanya que ha batejat sota el lema ‘Som Compromís’, una iniciativa oberta a tota la societat per la recerca de recursos econòmics per a projectes socials que es puguin impular des de l’entitat. Justament aquests últims anys l’entitat casalista s’ha postul·lat amb un propòsit social com un dels eixos principals d’acció i activitat.

Projectes com ‘Ponts de futur’ o ‘La força del teatre’, que han arribat a una vuitantena de joves, s’han pogut impulsar gràcies al suport de la Fundació Pinnae a través del programa ‘Impuls pel territori’. Ara l’entitat fa un pas endavant situant l’impacte social al centre de l’activitat mirant que les activitats formatives i esportives de l’entitat siguin la porta d’entrada per a molts infants i joves a poder gaudir d’activitats extraescolars de qualitat en igualtat d’oportunitats independentment dels recursos econòmics de les seves famílies.

‘Som Compromís’ preten ser una eina ideada des del Casal de Vilafranca per poder concentrar la captació de recursos adreçats als projectes socials de l’entitat i l’espai per poder concertar aliances amb altres entitats alhora de generar nous projectes. En aquest sentit, i de manera altruïsta, Xavier Montoliu, soci del Casal agafa el compromís de col·laborar en aquesta tasca buscant actors que vulgui participar-hi activament.

A la roda de premsa i des del Casal, el seu gerent, Salvador Casals, ha explicat que la campanya s’adreça a dos grans col·lectius. D’una banda, a totes aquelles persones i empreses que creguin en la responsabilitat social, ja sigu de forma individual com corporativa i d’una altra, a aquelles entitats que vulgui dur a terme projectes d’impacte social a través de les activitats que porta a terme l’entitat: la cultura, la formació, el lluere i l’esport.

Marcel Esteve, president del Casal, explicava qui pot participar en aquesta campanya. Així, d’una banda persones individuals a través d’una participació directa, o bé ajudant a identificar noves aliances d’impacte social o aportant recursos als projectes de ‘Som Compromís’. I a nivell d’empresa ho podran fer aportant recursos, aportant coneixement i expertesa als projectes socials o difonent els projectes entre el seu entorn. A banda, és clar, de les entitats socials de la comarca que podran participar a la campanya proosant nous projectes on s’estableixi el vincle casal i entitat amb un clar propòsit social.

També et pot interessar

Comentaris