Un mort, un ferit crític, un de greu i dos menys greus en un accident amb dos camions implicats a l’AP-7 al Vendrell

Tasques de retirada dels vehicles accidentats, aquest diumenge. (Foto: ACN)
18/03/2024 - 10:53h

La víctima mortal de l’accident que hi va haver dissabte és el conductor d’un camió que va impactar lateralment amb un altre i va bolcar

El conductor d’un camió va morir aquest dissabte en un accident a l’autopista AP-7 al Vendrell, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.40 hores per un sinistre al quilòmetre 218,1 de la via ràpida. Per causes que s’investiguen, un camió va impactar per fregament lateral amb un camió grua que estava carregant un turisme avariat.

A conseqüència del xoc, el camió va sortir de la via i va bolcar. El conductor del camió va morir i l’acompanyant va resultar ferit crític. Aquest va haver de ser excarcerat i traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Tres persones d’altres vehicles també van resultar ferides: una greu, una menys greu i una lleu.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat i set ambulàncies i un vehicle de comandament del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Aquest diumenge al matí van continuar tallats dos carrils al punt de l’accident, la qual cosa va provocar cues quilomètriques cap a Barcelona, i no va ser fins a la tarda que els Bombers van aconseguir excarcerar la víctima mortal, que estava atrapada a la cabina del camió accidental. Finalment, a les 21.28 hores van retirtar el vehicle de la calçada.

Amb aquesta víctima són 26 les persones mortes en accident de trànsit des del gener en carreteres interurbanes catalanes.

També et pot interessar

Comentaris