Un emotiu homenatge a Victòria Tutusaus centra els actes del Memorial Heroïnes Anònimes

Fotos: FÈLIX MIRÓ
12/03/2024 - 12:34h

Els Xicots de Vilafranca van celebrar la novena diada d’homenatge a Carme Alomà amb motiu del dia de la dona.

Dissabte passat, els Xicots van dur a terme la 9ª Diada Homenatge a Carme Alomà Memorial Heroïnes Anònimes, amb motiu del dia de la dona. Els actes d’aquesta jornada van començar a primera hora de la tarda amb una activitat d’estampació de samarretes dinamitzada per la comissió d’equitat. Tot seguit, va tenir lloc l’emotiu homenatge a l’heroïna anònima Victòria Tutusaus, cofundadora de la fundació Ginesta, que va estar acompanyada d’amics i familiars en un acte de reconeixement a la seva tasca al davant del seu grup d’autoajuda per a dones amb càncer de pit.

En acabar, els Xicots van alçar un pilar de dol en honor a la Carmé Alomà, primera dona castellera de la comarca, integrant dels Xicots de Vilafranca des dels inicis de la colla als anys 80 i un gran referent en el món casteller. La resta d’actes programats per la jornada, incloent la Diada Castellera, el sopar popular i la festa amb DJ van haver de ser anul·lats per la pluja.

D’altra banda, els Xicots continuen rodant la temporada amb l’inici dels assajos generals. Aquest inici tindrà lloc el pròxim divendres 15 de març, a les 22 h, i els assajos generals es faran tots els dimecres i els divendres.

També et pot interessar

Comentaris