El periodista Sergi Ansón serà el nou director de RTV Vilafranca

06/03/2024 - 14:15h

El ple ordinari del pròxim dimarts 19 de març l’haurà de ratificar en el càrrec

El periodista Sergi Ansón serà el nou director de Sercom SL (Serveis Municipals de Comunicació), empresa que gestiona Ràdio Vilafranca i Penedès TV. Divendres passat l’Ajuntament de Vilafranca feia pública l’acta final del procés de selecció del nou director, en el qual Ansón va ser el més ben qualificat, per davant dels altres tres finalistes.

El tribunal, format per la regidora de Recursos humans, Lourdes Sánchez; el president del Consell d’Administració de SERCOM, Eduard Marco (secretari de l’Ajuntament); Marta Martínez (directora de l’Àrea de Serveis generals de l’Ajuntament); Gemma Sánchez (representant del Col·legi de Periodisme); Jaume Girona (representant del Consell d’Administració), i Almudena Pedreho, cap del servei de Recursos humans de l’Ajuntament, va destacar la trajectòria, formació, experiència, currículum i contingut del projecte de desenvolupament presentat pel candidat.

Ansón forma part de la redacció de Ràdio Vilafranca i Penedès TV des del 1996. Abans havia estat al setmanari La Fura (1985-1996) i al 3d8 (1984). El ple ordinari del proper 19 de març haurà d’aprovar la proposta que farà l’equip de govern després del procés de selecció.

També et pot interessar

Comentaris