Els Xicots celebren la tradicional carxofada vermella i preparen la diada del dia de la dona

05/03/2024 - 16:34h

Aquest dissabte es celebra la 9a Diada Homenatge a Carme Alomà Memorial Heroïnes Anònimes, amb motiu del dia de la dona.

Aquest darrer cap de setmana, els Xicots de Vilafranca van celebrar la tradicional carxofada vermella. La carxofada va tenir lloc a l’espai 2000 de la muntanya de Sant Pau, amb participació de 80 assistents i la celebració d’un concurs de salses i activitats d’estampació de mocadors per la canalla. Aquesta festa de germanor de la colla se celebra cada any gràcies a la col·laboració de diversos establiments del municipi, que aporten els seus productes per fer-la possible.

D’altra banda, divendres van continuar amb els assajos de “massoques”, imprescindibles per preparar la 9a Diada Homenatge a Carme Alomà Memorial Heroïnes Anònimes, amb motiu del dia de la dona i que tindrà aquest dissabte 9 de març, a la Plaça Milà i Fontanals. Serà una tarda plena d’activitats, començant amb un taller d’estampació de samarretes a les 16:30, seguit de l’homenatge a l’heroïna anònima Victòria Tutusaus, cofundadora de la fundació Ginesta. A les 18:30 tindrà lloc la Diada Castellera, seguida d’un sopar popular i festa amb DJ.

Finalment, cal destacar que divendres van presentar la nova web de la colla castellera, https://xicotsvilafranca.cat , un espai dinàmic on es pot consultar des de l’històric de caps de colla, fins al calendari d’activitats i actuacions d’enguany, enllaços a xarxes socials, o veure imatges històriques de la colla.

També et pot interessar

Comentaris