Jove de Tarragona, la Joves i la Vella de Valls amb Castellers de Vilafranca, cartell de Sant Fèlix 2024

Una imatge de la Diada de Sant Fèlix (Foto: Ajuntament de Vilafranca)
20/02/2024 - 23:50h

Els administradors de la festa major d’enguany han optat per canviar la Jove de Tarragona en detriment dels Minyons de Terrassa.

Aquest dimarts a la nit els administradors de la festa major d’aquest 2024 han anunciat a través de les seves xarxes el cartell per la diada de Sant Fèlix d’enguany. Finalment, han optat per convidar la Jove de Tarragona en detriment dels Minyons de Terrassa. Una decisió salomònica que tot apunta s’ha basat en la classificació del baròmetre casteller de la temporada 2023 on la Jove Xiquets de Tarragona va superar la colla de la camisa lila descarregant el 5d9f, la td9fm, el 3d9f i el pd7f mentre que la diferència amb Minyons va ser que aquests només van deixar en carregat el 5d9f i el pilar de 6 com a màxim assolit.

Després d’actuar en 36 ocasions per Sant Fèlix els Minyons deixen pas a la colla Jove Xiquets de Tarragona que només ha actuat en quatre ocasiona a la plaça ‘més castellera’. El 1996, 2012, 2014 i 2019. Les altres colles que acompanyaran els tarragonins seran la colla Joves Xiquets de Valls, la colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca.

El quintet ho ha donat a conèixer a través d’un vídeo, publicat a les xarxes socials de la Festa Major, que
compta amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, que enguany celebra el
seu 25è aniversari. Concretament, hi apareixen tres dels seus professors. Carles Sanz al piano, David Miret
al saxo i Ricard Parera a la bateria interpreten el tradicional Toc de Castells, amb un arranjament del mateix Sanz, mentre apareixen els noms de les quatre colles participants.

Més endavant, els mateixos administradors i administradores donaran més detalls d’aquesta i de la resta
d’actuacions castelleres que es duran a terme durant la pròxima Festa Major.

També et pot interessar

Comentaris