Jazz Club Vilafranca convida dissabte a Marc Vernis Trio

16/02/2024 - 19:13h

Estrenen el seu segon treball, ‘Cares’, un recull de peces que fan evolucionar el so del trio a partir de les diferents emocions.

En un nou concert de la temporada regular, Jazz Club Vilafranca presenta el trio del pianista Marc Vernis, professor del Conservatori de Vic i membre fundador de Jazz el Destripador, grup de funk rock que va estar actiu a cavall del canvi de segle.

Durant cinc temporades va dirigir La Cava Big Band de Vic i també fou membre de diversos grups, com ara Taxi tat? o Shongai, amb qui va editar un LP/CD produït pel recordat Joan Vinyals. També ha publicat un disc, Colors, enregistrat amb David Mengual, Marc Ayza i Raül Reverter.

El Marc Vernis Trio, que dissabte actua a l’auditori de Vinseum a partir de 2/4 de 9 del vespre, està format per Franco Molinari al contrabaix, Joan Carles Aguerri a la bateria i el mateix Marc Vernis al piano. El trio neix l’any 2017 a la capital osonenca amb la idea d’habilitar un espai propi per experimentar i fer evolucionar el món musical de cadascun dels tres components.

L’any 2018 enregistren el seu primer CD, i aquest mes de febrer estrenen el seu segon treball, Cares, un recull de peces que fan evolucionar el so del trio a partir de les diferents emocions que pot tenir cadascú, en funció del seu estat d’ànim. Vilafranca en serà testimoni de primera mà, atès que forma part de la minigira de presentació.

També et pot interessar

Comentaris