Trobada dels sectors turístic i comercial del Vendrell per treballar en els principals eixos de l’estratègia turística

Assistents a la trobada celebrada al Vendrell (Foto: Ajuntament del Vendrell)
08/02/2024 - 15:25h

S’ha celebrat aquest dijous amb la regidora de Cultura i Turisme de l’Ajuntament del Vendrell i directius del sectors

La regidora de Cultura i Turisme de l’Ajuntament del Vendrell, Silvia Vaquero,  s’ha reunit aquest dijous amb les direccions dels sector de l’allotjament turístic i del comerç al Vendrell a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga. 

En concret, a la trobada hi han participat els directors i directores dels hotels Le Meridien Ra, Hotel 4R Europe, Hotel Natura Park, Hotel Balneari Coma-ruga, així com de l’Alberg Santa Maria del Mar; representants de les empreses Rosamar serveis immobiliaris i  Gesthouse així com del CIT-Comerç del Vendrell.

Segons l’Ajuntament del Vendrell, aquesta reunió s’han tractat temes diversos com la propera constitució del Consell Municipal de Turisme, la nova campanya turística del municipi del Vendrell i també les properes temporades de Setmana Santa i d’estiu.

Tal com ha explicat la regidora, “avui hem convocat el sector dels allotjaments i comerç local que formaran part del Consell Municipal de Turisme, hem compartit la visió del municipi, les potencialitats que tenim i totes les experiències que oferim als visitants en totes les etapes de la vida per diversificar i desestacionalitzar la demanda”.

En paraules de la mateixa regidora, “natura, cultura i sostenibilitat són els tres eixos que vertebren el turisme al Vendrell. El Vendrell té molt per oferir i necessita comptar amb tots els actors turístics per seguir-lo potenciant”, ha conclòs.

També et pot interessar

Comentaris