Toni Cantos triomfa a l’espai l’‘Atrapa’m si pots’

Toni Cantos durant una de les seves participacions al programa televisiu ‘Atrapa’m si pots’
18/01/2024 - 11:00h

Aquest enòleg vilafranquí ha guanyat fins a 4 emissions del programa dels vespres a TV3

L’enòleg vilafranquí Toni Cantos ha guanyat 4.000 euros –abans d’impostos– acumulats en guanyar quatre emissions seguides del programa concurs Atrapa’m si pots, que s’emet cada vespre per TV3.

Aquest empleat del celler Juvé & Camps des de l’any 1997 explica que només havia participat en un concurs televisiu abans, quan estudiava COU a l’escola Montagut i va ser al programa Dit i fet, el 1988, i que fa uns mesos va decidir apuntar-se per participar a l’Atrapa’m si pots, concurs que presenta el periodista Llucià Ferrer i que, explica, “és dels pocs programes de televisió que em miro sovint”.

El van trucar i va anar primer a fer un càsting individual a la seu de la productora Mediapro –“un test de cultura general”, explica Cantos en conversa amb el 3d8–, per més tard participar en una trobada grupal amb altres hipotètics concursants. Finalment el van escollir i durant un parell de dies va anar a enregistrar els diferents programes de l’Atrapa’m si pots, que grava 5 emissions durant tot un dia.

“En cada emissió per la televisió entra un concursant i se n’elimina un altre, de manera que jo vaig gravar 4 emissions un dia i dues més el segon”, en l’última de les quals (emesa per pantalla aquest dimarts passat), van eliminar Toni Cantos. Abans, però, se’l va poder veure per TV3 superant les tres proves de la primera fase, en què els concursants no guanyen diners, i a partir d’aquí va anar superant emissions per anar sumant els punts per continuar endavant i passar finalment a l’última fase, en què un parell de concursants responen preguntes per anar pujant per una escala fins que a dalt de tot els comporta un premi diari de 1.000 euros. L’enòleg vilafranquí va pujar fins a 4 cops dalt de tot i, per tant, ha acumulat 4.000 €.

Experiència positiva
Cantos explica que ha viscut una experiència “molt positiva i molt bona” i que intentarà tornar-hi. “Només vaig tenir un parell de mals moments, però m’ho vaig passar molt bé”. També té bones paraules per al presentador –“molt simpàtic i que et fa sentir molt còmode”– i per a tot l’equip del programa.

També et pot interessar

Comentaris