La vilafranquina Cecilya Mestres proclamada millor cantant de blues en uns premis anglesos

19/12/2023 - 16:00h

El premi internacional l’atorga el famós programa de blues anglès ‘The Blues Lounge Radio’ a través dels vots dels oients i espectadors

La cantant Cecilya Mestres (Vilafranca del Penedès, 1992) ha estat proclamada guanyadora com a Millor artista de blues femenina d’àmbit internacional pel famós programa de blues anglès The Blues Lounge Radio Show. Un guardó que han decidit els oients i espectadors del programa per mitjà dels seus vots. La cantant està actualment de gira presentant el seu segon disc, Back in 1955.

Mestres és cantant, compositora i productora vilafranquina de veu potent i lluminosa. Especialitzada en música d’arrel nord-americana, és tota una icona en el món de la música retro. Des de la seva professionalització, l’any 2016, Cecilya ha encantat amb la seva màgia el públic d’Europa i d’Amèrica Llatina.

Trepitjant els escenaris des dels 14 anys, després de graduar-se en Audiovisuals a la universitat, Cecilya decideix traslladar-se a Mallorca, on comença a guanyar-se la vida amb la música. La seva aparició a La Voz (2017) propulsa la seva carrera en solitari i li permet produir el seu propi speech en una gala TEDxTalks (2019) i a establir-se a París el 2019. Des de la seva arribada a la ciutat, Cecilya dirigeix la nit de cap d’any al temple del swing parisenc: el Caveau de la Huchette. Dos àlbums de música original elogiats per la premsa internacional (Cherry Blossom, Inouïe Distr., 2021, i Back in 1955, Meseta Records, 2023) porten l’artista a actuar en nombrosos i prestigiosos festivals de jazz, blues i rock’n’roll arreu d’Europa.

També et pot interessar

Comentaris