El diputat de Junts Josep Maria Cruset dona suport al polígon de Les Planes del Vent

05/12/2023 - 14:30h

Reunió amb l’equip de govern bisbalenc i amb representants del partit

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès està conversant amb diversos partits polítics per explicar-los i que coneguin la proposta de Les Planes del Vent. Divendres passat, l’equip de govern es va reunir amb Josep Maria Cruset, diputat per Junts al Congrés dels Diputats, així com amb diferents representants de Junts a la comarca. Cruset va mostrar el seu suport , destacant “la feina de l’Ajuntament de la Bisbal amb el projecte de Les Planes del Vent, per fer una proposta redimensionada a la baixa i buscar el necessari equilibri entre el desenvolupament econòmic i la protecció de l’entorn. Aquest projecte, juntament amb els que impulsa l’Idiada,  permetrà que no només La Bisbal, sinó tot el Baix Penedès pugui créixer de forma sostenible i a la vegada garantir el benestar i prosperitat dels veïns”.

Des d’Impulsem el Penedès també es mostren favorables a aquesta proposta “estem satisfets que aquesta nova proposta sigui més dimensionada i més sostenible que la primera opció. També celebrem que en una visió global de Baix Penedès, la Bisbal del Penedès continuï liderant la indústria a la comarca. Per altra banda passem pàgina de l’especialització logística de la comarca amb l’antic projecte del Logis Penedès, apostant per l’ampliació d’IDIADA”.

L’equip de govern va convocar els bisbalencs a una reunió explicativa a principis de novembre per explicar-los, de primera mà, la proposta de nova zona industrial amb 48 hectàrees de parc empresarial que inclouria un nou centre de formació professional dual i formació ocupacional. 

També et pot interessar

Comentaris