Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 3d8 i el 4d8 a les piràmides de Teotihuacán

21/11/2023 - 10:00h

Els de la camisa verda també han descarregat castells de 7 en aquest indret únic, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO

Els Castellers de Vilafranca continuen a Mèxic i aquest dilluns 20 de novembre ha estat el torn d’una de les actuacions més especials del viatge: la de les piràmides de Teotihuacán, declarades Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

Teotihuacán va ser una de les ciutats més importants de Mesoamèrica i el seu nom significava “la ciutat on es van crear els déus”. Les seves piràmides són les més grans de tota aquesta regió del continent americà.

Els Castellers de Vilafranca han actuat davant de les dues principals piràmides de tot el jaciment, la del Sol i la de la Lluna. Hi han descarregat el 4d7 amb agulla, el  5d7, el 3d8, el 7d7, el 4d8 i un vano de 5. Amb aquesta actuació, s’han pogut unir dues manifestacions declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO: els castells i les piràmides de Teotihuacán.

Ara, el viatge dels Castellers de Vilafranca continua amb una actuació aquest dimarts a la tarda a la Plaza de la Constitución, coneguda com a Zócalo. Es tracta d’una de les places més grans del món. Dimecres, es desplaçaran fins l’estat de Puebla per actuar al municipi de Cholula, que va ser la segona ciutat més important de l’Imperi Asteca.

També et pot interessar

Comentaris