Campanya de suport a quatre investigats per delictes contra una paradeta de Vox

06/11/2023 - 17:00h

Estan citats a declarar el proper 13 de desembre

Penedès contra Vox organitza les properes setmanes diverses accions de suport a quatre investigats per suposats delictes de lesions, danys i desobediència que es van produir el passat 1 d’abril d’aquest any contra una paradeta que Vox va muntar a Vilafranca del Penedès. Els quatre investigats, dels quals tres són de Vilafranca i un de Sant Sadurní d’Anoia, estan citats a declarar el 13 de desembre als Jutjats de Vilafranca per aquests fets.

Clara Sant, portaveu de Penedès contra Vox, ha assenyalat a la presentació de les accions que es duran a terme les properes setmanes que “l’informe es va redactar amb la col.laboració dels Mossos d’Esquadra. Se’ns acusa d’actes violents que no són certs. Nosaltres seguirem combatent a Vox i res ens tirarà enrera”. Sant s’ha mostrat convençuda que “afegiran el delicte d’odi a la denúncia perquè és la seva manera de fer habitual en aquests casos”.

Penedès contra Vox organitzarà assemblees obertes aquest dijous a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i a La Gueralda de Vilafranca. El dijous 16 està prevista una cafeta solidària a APX Vilafranca i el divendres 17 una xerrada al Casal Popular El Carràs de Sant Sadurní. L’1 de desembre hi haurà un acte de campanya al carrer Raval de Sant Sadurní, el 3 de desembre un acte antirepressiu a la plaça dels Porcs de Vilafranca organitzat en aquest cas per l’esquerra independentista de l’Alt Penedès i, finalment, el 13 de desembre, dia de la citació, una concentració de suport als Jutjats de Vilafranca a 1/4 d’11 del matí.

També et pot interessar

Comentaris