La Fira de Santa Teresa del Vendrell promou els productes de proximitat

Una imatge dels preparatius de la fira vendrellenca aquest dimecres. (Foto: Güixens Fotografia)
12/10/2023 - 10:00h

El certamen al centre del Vendrell que té lloc entre aquest dijous i diumenge fa un canvi en benefici del Km 0

El centre del Vendrell acull des d’aquest dijous, festivitat de la Mare de Déu del Pilar, i fins diumenge la Fira de Santa Teresa del Vendrell 2023, el certamen comercial que, com s’ha anat anunciant en les últimes setmanes, ha fet un canvi en benefici dels productes anomenats de Km 0 o de proximitat del Vendrell i de la resta de la comarca del Baix Penedès.

En horari de 12 a 3 del migdia i de 5 de la tarda fins a la mitjanit, la tradicional fira del Vendrell acull les habituals seccions d’automoció, activitats lúdiques i propostes familiars, així com un ampli programa paraŀlel d’actuacions folklòriques i d’oci, però enguany l’Ajuntament del Vendrell –en coŀlaboració amb diverses empreses participants– ha habilitat una zona a la Rambla per dur a terme tastos i maridatges organitzada i gestionada per les mateixes empreses participants.

Val a dir, a més, que la Rambla vendrellenca també acull un passeig amb una trentena d’estands diversos, al centre, i una zona de concerts nocturns.

Els maridatges
Els maridatges de vins, tast de caves, masterclass de tallar pernil, tallers de tast i anàlisi sensorial o tast d’olis són algunes de les activitats que es proposen per valorar el producte local i de proximitat.
Amb un aforament reduït i en un ambient distès, els protagonistes de les empreses xerraran amb els participants i s’organitzaran 3 tipus de maridatges.

A l’edició del 3d8 en paper d’aquest divendres es pot trobar tota la informació que cal sobre la fira vendrellenca, entre la qual hi ha el programa d’actes sencer a la pàgina 33; i també hi ha un reportatge històric paraŀlel sobre els balls parlats de la comarca del Baix Penedès, obra de Salvador Arroyo Julivert, coŀlaborador habitual del 3d8.

També et pot interessar

Comentaris