L’equip de govern de la Bisbal del Penedès fa un balanç positiu dels primers 100 dies de gestió

L’equip de govern de la Bisbal del Penedès sorgit de les eleccions del maig d’aquest 2023. (Foto: Ajuntament de la Bisbal del Penedès)
10/10/2023 - 12:00h

El formen 5 membres de Compromís amb la Bisbal, el regidor del PSC i la regidora d’ERC

El dissabte 17 de juny de 2023 es va constituir el consistori de la Bisbal del Penedès per al mandat 2023/27 amb l’actual equip de govern, format per 5 regidors i regidores de Compromís amb la Bisbal, el regidor del PSC i la regidora d’ERC.

L’alcaldessa, Agnès Ferré, i la resta de l’equip de govern fan un balanç positiu dels 100 primers dies de govern, ja que “a banda de donar continuïtat als projectes i a les festes que se celebren cada any durant l’estiu, s’han finalitzat moltes propostes iniciades durant l’anterior mandat i s’han engegat noves accions”.

Amb l’objectiu de planificar i explicar a la ciutadania les línies estratègiques d’orientació de l’acció política i de gestió de l’ajuntament bisbalenc d’aquests quatre anys de mandat (2023-2027), l’equip de govern ha preparat un Pla de Mandat que té l’objectiu de “millorar la qualitat de vida dels bisbalencs i les bisbalenques i respondre a les necessitats i millores dels serveis municipals amb l’ús eficient de recursos com a eixos principals de l’acció de govern”.

El Pla de Mandat de la Bisbal del Penedès amb les accions previstes per l’equip de govern fins al maig de 2027 es poden veure clicant aquí.

També et pot interessar

Comentaris