Una modificació del POUM d’Olèrdola permetrà impulsar el projecte d’urbanització de Daltmar

03/10/2023 - 10:10h

També es canviarà l’ordenació del polígon de Sant Pere Molanta per facilitar la instal·lació d’una nova empresa

El darrer ple de l’Ajuntament d’Olèrdola va aprovar per unanimitat la modificació puntual del POUM que permetrà impulsar un projecte llargament reclamat pel veïnat de Daltmar, l’urbanització d’aquest nucli. El regidor d’Urbanisme, Jordi Álvarez, va explicar que amb aquest prpojecte es podrà garantir l’accés de vehicles d’emergència, a més de definir les ubicacions dels serveis. Tots els grups van coincidir que és una bona notícia per al veïnat de Daltmar i es va reconèixer la tasca realitzada per la Junta de Compensació en col·laboració amb el servei tècnic de l’Ajuntament i de l’equip de govern anterior, tot agraïnt la celeritat del nou govern.

També per unanimitat es va aprovar una altra modificació del POUM, aquest cop relaiconat amb el polígon de Sant Pere Molanta, que permetrà la instal·lació de l’empresa de packaging, Hinojosa.

Un altre punt va ser la modificació de pressupost de 40.000€ per iniciar la redacció dels projectes de substitució de la gespa del camp de futbol d’Els Pins i de la coberta de la pista poliesportiva de Moja. El punt es va aprovar amb els vots favorables d’IO, ERC i el PSC i l’abstenció d’ApO.

També et pot interessar

Comentaris