Nova edició de les visites teatralitzades al Jaciment ibèric de la Font de la Canya

27/09/2023 - 15:30h

Seran els propers dies 7 i 8 d’octubre amb un total de 4 sessions matinals

Dins els actes del 23è Cap de setmana ibèric organitzat per la Ruta dels ibers del Museu d’ArqueoIogia de Catalunya, el Jaciment ibèric de la Font de la Canya acollirà novament les visites teatralitzades al Jaciment que es van estrenar el passat mes de maig dins els actes del Microvi 2023. En aquesta ocasió, les visites es realitzaran els propers 7 i 8 d’octubre i es faran 4 sessions en total (2 per dia) a les 10.30h i a les 12.30h.

El projecte està coordinat per Rosa Andreu (actriu i directora – Malalts de tele, Animals, Héroes,…) i amb guió de Sergi Pompermayer (autor de teatre i guionista en obres i sèries com Zowie, Àngels, Plats Bruts, Jet Lag, La Riera entre molts d’altres) on d’una manera divertida endinsaran al públic en el món dels ibers que habitaven La Font de la Canya amb actors i actrius que representaran diversos personatges i trifulgues de I’època.

La sessió acabarà amb un tast amb productes i materials de I’època que porta el segell de Caram Caram.

Les entrades es poden adquirir exclusivament de manera anticipada a través de la plataforma Codetickets amb dos preus diferents. De 6 a 12 anys 8€ i a partir de 13 anys 12€.

htt0s://entradas.codetickets.com/entradas/ai-avinvonet-del -0enedes

També et pot interessar

Comentaris