El GEP enceta els actes del seu 40è aniversari aquest dissabte

26/09/2023 - 16:15h

Serà a la plaça Jaume I amb un pregó que pronunciaran exmonitors de les diferents dècades

El Grup d’Esplai Parroquial de Vilafranca (GEP) organitza enguany un seguit d’actes amb motiu del seu 40è aniversari, uns esdeveniments que pretenen acostar l’esplai a tota la vila i per a totes les edats i rememorar la memòria històrica de l’entitat. Els actes s’iniciaran aquest dissabte amb el pregó, organitzat per exmonitors de les quatre dècades, que tindrà lloc a la Plaça Jaume I davant del Palau Baltà a les 18:30 h. Hi participaran de més antic a més novells, Joan Mateu, Rosa Coral, David Vizcaino, Anna Mascaró, Fina Bages, Guillem Codorniu, Carlota Castellano i Montse Plans.

Més endavant , pel dia 17 de febrer del 2024 i fins al dia 9 de març obrirà les portes una exposició a la Capella dels Dolors amb tot el recull de l’arxiu històric i audiovisuals per a explicar l’esplai a tota la vila. Aquest mateix dia 17, a les 20 h, s’oferirà la missa d’aniversari a la Basílica de Santa Maria, un acte obert a tota la població.

El dia 6 d’abril, a les 12 h del migdia tindrà lloc al parc del Tívoli un vermut electrònic amb actuacions musicals per a confirmar que pretén reunir el jovent de la vila tot gaudint d’un migdia amb ritme musical.

Els dies 13 i 14 d’abril es representarà a Cal Bolet el “Gèping”, un musical que ja es va fer fa deu anys i que tornarà a prendre partit com a un dels actes principals de l’aniversari amb la participació d’infants i monitors a l’espectacle.

El dia 18 de maig i per totes les persones que han passat per l’esplai amb la condició de monitores, seran convocades a un gran sopar de totes les generacions que han estat monitores de l’entitat, aproximadament unes 200 persones.

Els actes del 40è aniversari clouran el dia 15 de juny amb una tarda infantil i musical i un posterior concert amb el Pony Pisador com a cap de cartell organitzat conjuntament amb l’AEIG Pere II i Santa Maria del Foix. L’acte se celebrarà a les pistes, entre pavellons en un recinte tancat amb aforament limitat de 3000 persones de capacitat, amb barra autogestionada i sopar oferit per les dues entitats.

També et pot interessar

Comentaris