Nomenats els Administradors de la Festa Major de Vilafranca del 2024

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2024. D’esquerra a dreta: Iris Serra, Imma Badell, Josep Maria Feliu, Imma Galofré i Arnau Martí.
18/09/2023 - 19:57h

Són Imma Badell Rosés, Josep Maria Feliu Roca, Imma Galofré Sellarès, Arnau Martí Rovira i Iris Serra Esplugas

La Festa Major de Vilafranca del Penedès del 2024 ja té administradors per gestionar-la. Es tracta del quintet format per Imma Badell Rosés, Josep Maria Feliu Roca, Imma Galofré Sellarès, Arnau Martí Rovira i Iris Serra Esplugas. Les tres administradores i dos administradors que organitzaran la festa major vilafranquina de l’any que ve han estat presentats aquest dilluns a la tarda, a l’Ajuntament, per l’alcalde, Francisco Romero; i la regidora de Cultura i Festes, Àngels Dalmau.

És el quintet festamajorenc més matiner de la història, per una setmana respecte del nomenament dels d’aquest mateix any 2023, i l’alcalde vilafranquí ha explicat que el motiu d’avançar la notícia és per una recomanació dels administradors de l’última festa major, que van demanar, si podia ser, de disposar de més temps per conèixer i donar consells al seu relleu.

Segons Francisco Romero, els cinc administradors i administradores del 2024 són les cinc persones a les quals els va proposar el càrrec. Per tant, Romero ha dit que no s’ha trobat amb cap negativa a formar part de l’organització de ‘la més típica’.

Qui són?

Imma Badell Rosés té 44 anys, viu al barri de la Girada i és l’actual directora de l’escola Pau Boada. Havia format part de la junta directiv de l’Associació d’Amics de Puerto Cabezas, és membre de la junta del club de bàsquet femení CE Xamba; i la seva vinculació amb la festa major és haver estat membre del Ball d’en Serrallonga entre els anys 2000 i 2004.

Josep Maria Feliu Roca treballa com a historiador i arqueòleg, és membre de la comissió de restauració de la basílica de Santa Maria i de l’Associació de Veïns del Centre; i la seva vinculació amb la festa major és com a membre dels Castellers de Vilafranca des del 2007, ha portat el Drac, ha participat a la Capta i a la Festa Major dels Petits i als Goigs de Sant Fèlix; i va formar part de l’equip redactor del Protocol de la Festa Major.

Imma Galofré Sellarès té 26 anys i viu al barri del Centre. És mestra d’educació primària a l’escola Cristòfor Mestre, ha estat vinculada amb el sector del lleure com a monitora del Grup d’Esplai Parroquial (GEP) durant cinc anys, entre d’altres tasques; i el seu vincle amb la festa major ha estat participar a la Capta i a la Festa Major dels Petits com a pandereta i pastoreta; mentre que ha ballat amb els Pastorets durant 6 anys, entre el 2017 i el 2022. També està vinculada als Castellers de Vilafranca per tradició familiar.

Arnau Martí Rovira té 29 anys, viu a la Girada i treballa com a consultor en qualitat de sistemes informàtics per a una consultoria. El seu vincle amb la festa major és com a membre dels Castellers de Vilafranca des del 2011, essent el secretari de la colla verda des de l’any 2017 i encara durant l’actualitat. A la Festa Major dels Petits va ballar amb els balls dels Bastoners i l’Àliga.

Finalment i per ordre alfabètic, val a dir que Iris Serra Esplugas té 49 anys i viu al barri de la Girada. Metgessa de professió, va formar part de l’equip mèdic del FC Barcelona durant 19 anys i treballa a la unitat de medicina esportiva de l’Hospital d’Igualada (Anoia) i també a l’ambulatori (CAP) de Sant Sadurní d’Anoia. Serra ha format part de l’Agrupació Escolta i Guia de Vilafranca i de les juntes directives de l’AMPA de l’Institut Nou de Vilafranca, de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i del Consell Escolar de l’escola Estalella i Graells. A la festa major va ballar en el Ball de Figuetaires durant 4 anys.

També et pot interessar

Comentaris