La Fira d’Extraescolars de Santa Margarida i els Monjos compleix 7 anys

14/09/2023 - 18:30h

El parc de la biblioteca acull dissabte una mostra de l’oferta d’activitats d’educació i lleure

La Fira es farà al parc de davant la biblioteca durant tot el matí i oferirà una mostra de les activitats que es programen al municipi adreçades a l’educació i el lleure en horari extraescolar, tant des dels diferents serveis municipals, com des de les associacions i entitats.

Enguany comptarà amb l’oferta informativa de diferents serveis municipals com ara el d’infància, que coordina la ludoteca La Baldufa i la Casa dels Passos Petits; el Molí del Foix; la biblioteca, el servei d’igualtat; el de joventut, amb l’oferta del Tangram; o l’Espai Antistiana de la Ràpita. També s’informarà de l’àmplia graella d’activitats de l’escola esportiva municipal i aquelles que es duen a terme en col·laboració amb els clubs i associacions del municipi.

Pel que fa a les entitats, oferiran les seves propostes les corals infantils La Bombeta Màgica i El Flabiol i el centre de cultura Islàmic Assalam. També es podrà trobar informació de les activitats extraescolars organitzades per l’AFA Arrels, l’AMPA Sr Samaranch i Fina i l’AMPA Sant Domènec.

Els assistents podran gaudir també de propostes de jocs d’experimentació, esportius i tradicionals diversos.

També et pot interessar

Comentaris