Tornen les cues a les hores punta per anar de Vilafranca a Barcelona en bus

Coincidint amb l’inici de curs, aquesta setmana s’han repetit els problemes de massificació dels autobusos

Coincidint amb l’inici de curs han tonat les cues i les queixes dels usuaris del servei d’autobús que uneix Vilafranca amb Barcelona. Aquesta setmana s’han repetit els problemes de saturació que ja es van patir durant el curs passat.
Des de l’empresa Mon Bus, concessionària del servei, s’indica que ja s’han posat reforços durant les hores punta del matí, a les 7.40 i a les 8.10h, i creuen que aquestes mesures “haurien de ser suficients per solucionar els problemes de demanda”.
De la seva banda, l’Ajuntament també està al corrent d’aquest problema i dilluns vinent hi ha prevista una reunió amb la Direcció General de Transports de la Generalitat per tornar a abordar la qüestió i buscar solucions satisfactòries.

El juliol passat ja es van reunir les dues parts, Generalitat i Ajuntament, i des de Vilafranca es va transmetre la necessitat de replantejar la graella de busos per evitar escenes com les que s’han repetit aquesta setmana.

Des de l’Ajuntament, tant l’alcalde, Francisco Romero, com el regidor d’Espai Públic i Transició Ecològica, Miquel Medialdea, van avisar que el servei es troba sobrecarregat a causa del trasvassament de viatgers del tren cap a l’autobús, ateses les deficiències del servei ferroviari. En aquella primera trobada es va insistir en la necessitat millorar la informació i comunicació amb els usuaris i reforçar el servei per carretera en les hores punta i també els caps de setmana, quan l’oferta és gairebé inexistent.

També et pot interessar

Comentaris