El Pla del Penedès acollirà l’edició de tardor del Gravel Penedès de cicloturisme

12/09/2023 - 16:24h

Hi haurà quatre recorreguts per l’Alt Penedès

Els amants de la bicicleta tindran el cap de setmana del 30 de setembre i l’1 d’octubre una nova oportunitat de descobrir el Penedès i els seus paisatges. L’edició de tardor de Gravel Penedès ja està enllestida i tots els interessats a participar-hi ja poden inscriure’s. El Gravel Penedès utilitza bicis de gravel, amb característiques tècniques diferents a les de carretera, per realitzar recorreguts per la comarca. El maig es va organitzar l’edició de primavera de la cita a Vilafranca i ara, la de tardor, es desplaça fins al Pla del Penedès com municipi central dels traçats.

La regidora d’Esports i Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Gemma Romeu i el regidor d’Esports i Turisme de l’Ajuntament de Pla del Penedès, Xavier Bàguena, han presentat el Gravel Penedès de tardor, tot posant en valor la nova oportunitat de divulgació turística que significa per l’Alt Penedès activitats ludicoesportives com aquesta.

El Gravel Penedès de tardor tindrà quatre recorreguts diferents. Està pensat, sobretot, per persones que es volen iniciar en el món de la bicicleta i per famílies, però també s’han dissenyat itineraris per participants més avesats en la pràctica del cicloturisme.

Hi haurà un primer recorregut de 160km que es dividirà en dues jornades. Dissabte al matí es cobriran la meitat dels km i s’acabarà en un alberg i diumenge al matí es realitzarà la resta del traçat. Serà modalitat social amb grups petits per tal de conèixer millor tant el gravel com l’entorn vitivinícola. Els altres tres recorreguts seran de 80km, 50km i de 20km i es cobriran durant el diumenge 1 d’octubre al matí. El de 20Km està pensat especificament per famílies amb nens i nenes petits.

Els ajuntaments de Vilafranca i del Pla del Penedès col.laboren en aquest projecte. S’espera una participació al voltant dels 250 ciclistes.

També et pot interessar

Comentaris