MUSiCVEU bat récords de recaptació i de públic en la seva 9a edició

Lliura gairebé 14.000€ a la Fundació Amics Joan Petit, nens amb càncer després de 12 concerts i actes que van atraure més de 5.000 persones

MUSiCVEU, el festival solidari que organitza la Fundació Pinnae des de fa 9 anys, ha batut aquesta edició tots els récords, tant pel que fa a recaptació, patrocinadors i assistència de públic. En un acte celebrat avui a Vilafranca, la Fundació ha lliurat a l’entitat beneficiària del 2023, la Fundació Amics Joan Petit, nens amb càncer, el resultat de les aportacions solidàries que ratllen els 14.000€, fruit de totes les activitats que s’han fet en aquesta edició.

El president de la Fundació Pinnae, Martí Solé, ha destacat l’eclecticisme de l’edició d’enguany, amb concerts de diferents estils, que s’han portat a diversos espais de l’Alt Penedès i el Garraf. Solé ha agraït la tasca d’entitats com la d’Amics Joan Petit, que permeten Pinnae “fer una modesta aportació” a la tasca important que fa l’organització que presideix Joan Torner. De la seva banda, Torner a recordat la implicació del Penedès en l’activitat de l’entitat que presideix i l’ajut que ha representat també pel que fa a la difusió de la tasca que duen a terme des d’Amics Joan Petit.

També et pot interessar

Comentaris