L’Ajuntament d’Olèrdola arreglarà les deficiències del camp municipal de Els Pins

12/09/2023 - 11:42h

Es canviarà la gespa artificial i es milloraran les graderies i els vestidors

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, Marian Buta, ha anunciat que l’ajuntament ha encarregat un informe per poder tirar endavant una reforma global del camp municipal dels Pins. El projecte inclourà la substitució de la gespa artificial, la millora de les graderies de la instal.lació, la reforma dels vestidors i el reforçament de les tanques perimetrals. L’objectiu que es marca l’ajuntament olerdolenc és tenir la transformació llesta abans d’acabar el 2024.

Una de les actuacions més urgents és la substitució de la gespa artificial del camp que està molt malmesa després de 14 anys d’ús continuat. Buta va explicar que el nou equip de govern municipal es va trobar “amb la sorpresa que l’anterior govern no havia iniciat les gestions per poder procedir al canvi de gespa”.

La substitució de la gespa i la millora global de l’equipament era una demanda que estava damunt de la taula des de fa molts mesos. Des de l’AE Moja havien reclamat de manera reiterada les obres davant la degradació dels elements de la instal.lació i el perill que comportava per als jugadors competir amb l’actual gespa envellida.

El regidor Marian Buta també va avançar que la inversió municipal comportarà igualment un canvi en el sistema de rec per a fer-lo més eficient i reaprofitar l’aigua. La primera actuació visible del conjunt del projecte es farà efectiva durant aquest proper mes d’agost amb la substitució de l’enllumenat que passarà a ser de llums led. A banda de la reforma dels Pins, el responsable d’Esports va avançar que el nou govern es reunirà de forma periòdica cada mes amb els clubs del municipi per a conèixer de primera mà les seves demandes i inquietuds.

També et pot interessar

Comentaris